Help je ons aan eindejaarsuitjes voor onze jongere deelnemers?

Wij zijn op zoek naar leuke uitjes of activiteiten voor onze koppels, jonge deelnemers en vrijwilligers, van de jeugdprojecten School’s cool, Taalmentoraten en de Huiswerkklassen.

Om elkaar beter te leren kennen, een succes te vieren, het project af te ronden of het schooljaar af te sluiten, ondernemen zij samen iets leuks. Ze gaan bijvoorbeeld naar een museum, een voetbalwedstrijd of een film, of ze gaan kanoën. Ken je het ideale uitje en help je mee om dit mogelijk te maken?

Dat kan onder andere door een activiteit gratis aan te bieden of toegangskaartjes te sponsoren. Eerder werkten we op deze manier al samen met Theater Kikker, Tweetakt en FC Utrecht. Wil je liever bijdragen voor een klein bedrag via iDEAL te doneren? Dat kan natuurlijk ook! Heb je een goed idee of interessante contacten? Stuur een mailtje naar jeugd@taaldoetmeer.nl

Lees meer over de mogelijkheden om met Taal Doet Meer samen te werken als bedrijf.
Liever vrijwilliger worden? Kijk bij onze vacatures.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!