Save the date – digiTaalvrijwilligersdag 2019

SAVE THE DATE – digiTaalvrijwilligersdag 2019
leuk, leerzaam en lekker!

 Blokkeer vrijdag 13 september 2019, 15.15 – 20.00 uur alvast in je agenda!

In de Week van de Alfabetisering, op vrijdag 13 september 2019, organiseren wij samen met verschillende Utrechtse (digi)taalorganisaties een dag speciaal voor jou in Het Huis Utrecht! Het landelijke thema van deze week is Durf! Jij hebt durf getoond door verschil te maken voor mensen met een taalvraag. Daar willen wij je op 13 september graag voor bedanken.

 Je kunt genieten van diverse interessante en leuke workshops, er is afsluitend een cultureel programma, natuurlijk lekker is er eten en kun je gezelligheid verwachten.

De gemeente Utrecht is je dankbaar dat jij iemand helpt om beter Nederlands te kunnen praten, lezen, schrijven en computeren. Daarom ben je onze gast en hoef je niets voor deze dag te betalen. En je mag ook nog een gast meenemen. Zo kun je laten zien hoe leuk het is om (digi)taalvrijwilliger te zijn.

Meld je meteen aan! (er is plek voor 200 personen dus reageer snel!)

Aan het programma wordt nog gewerkt, dat volgt zo snel mogelijk.

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!