Innovatieprijs gewonnen!

Stichting Voorzorg Utrecht vierde onlangs het 25-jarig jubileum. Bij die gelegenheid werd een Innovatieprijs uitgereikt – die is door Taal Doet Meer gewonnen voor ‘Gezonde Taal in de Praktijk’. Deze prijs wordt eens in de vijf jaar uitgereikt.

De tekst van het juryrapport :

“De jury is onder de indruk van de bereikte resultaten met dit initiatief. De diverse aspecten van deze aanpak waarbij taal- en gezondheidsvaardigheden worden ontwikkeld bij een moeilijk bereikbare doelgroep en tegelijkertijd de bijdrage die het levert aan de sociale cohesie, maakt dat Gezonde Taal in de Praktijk als een bijzonder project is gekwalificeerd. Ook de voorbeeldfunctie die het op verschillende manieren heeft voor projecten elders in het land, onderstreept de waarde van dit initiatief”.

Natuurlijk zijn we bijzonder blij en trots. Met de €15.000 die aan deze prijs is verbonden, kunnen we weer verder met Gezonde Taal!

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!