Expositie, vormgeving en drukwerk ’Wij zijn de verhalen die we vertellen’

Op 20 juni 2019 hadden we een indrukwekkende bijeenkomst in TivoliVredenburg. Onder de titel ‘Wij zijn de verhalen die we vertellen’, deelden zeven cursisten van Taal  Doet Meer hun persoonlijke verhaal.

Dit hadden ze voorbereid onder professionele begeleiding van Theater A la Carte. De verhalen raakten de aanwezigen persoonlijk. Daarom willen we deze verhalen graag vasthouden. We zijn dan ook blij dat een fotograaf hen vastlegt en dat we Utrechtse dichters bereid hebben gevonden de verhalen te vertalen in gedichten. We willen graag een expositie en een publicatie maken met foto’s, verhalen en gedichten. Welke Utrechtse organisatie adopteert een foto en gedicht? We bieden je in ruil daarvoor graag de expositie op locatie aan. En wie wil de vormgeving en/of het drukwerk verzorgen? Tips voor wie te benaderen ook welkom! Neem dan contact op met Dirkje via dirkje@taaldoetmeer.nl

Lees meer over de mogelijkheden om met Taal Doet Meer samen te werken als bedrijf.
Liever vrijwilliger worden? Kijk bij onze vacatures.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!