Boeken kopen én Taal Doet Meer steunen? Dat kan via YouBeDo!

Boeken bestellen bij www.youbedo.com kost evenveel als elders. Maar… als je bij YouBeDo boeken bestelt, kun je een goed doel kiezen, waar tot 12% van je aankoop aan wordt geschonken. Taal Doet Meer is sinds kort een van de goede doelen van YouBeDo.

Het geld dat we inzamelen gebruiken we voor ons project Taal & Werk: Eigen Kracht. Vanuit dit project ondersteunen we Utrechters met een andere moedertaal dan het Nederlands bij hun zoektocht naar een betaalde baan, opleiding of werkervaringsplek. Kijk hier voor meer informatie.

Wil jij anderstalige Utrechters ondersteunen in hun zoektocht naar werk? Bestel dan je boeken via www.youbedo.com en kies voor Taal Doet Meer als goed doel!

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!