#durftevragen

Maak jij een uitje mee mogelijk?

Wij zijn op zoek naar leuke uitjes of activiteiten voor onze deelnemers en vrijwilligers. Zowel voor jongeren als volwassenen.

Om elkaar beter te leren kennen, een succes te vieren, de stad te verkennen of eent project af te ronden ondernemen zij samen iets leuks. Ze gaan bijvoorbeeld naar een museum, theatervoorstelling, een voetbalwedstrijd of een film. Ken je het ideale uitje en help je mee om dit mogelijk te maken?

Dat kan onder andere door een activiteit gratis aan te bieden of toegangskaartjes te sponsoren. Eerder werkten we op deze manier al samen met Theater Kikker, Tweetakt en FC Utrecht. Wil je liever bijdragen door een klein bedrag via iDEAL te doneren? Dat kan natuurlijk ook! Heb je een goed idee of interessante contacten? Stuur een mailtje naar samenwerken@taaldoetmeer.nl

Lees meer over de mogelijkheden om met Taal Doet Meer samen te werken als bedrijf.
Liever vrijwilliger worden? Kijk bij onze vacatures.

Alle vragen