Save the date: 4 februari 2020 Taal Doet Meer College

Op 4 februari 2020 staat weer een inspirerend Taal Doet Meer College op het programma!

Het thema van de avond is: ‘Wortels en vleugels – je plek vinden in de wereld’. Alle jongeren maken een reis naar volwassenheid. Als je ouders hebt met roots buiten Nederland, betekent opgroeien een ‘reis’ tussen twee of meer culturen. Tijdens het Taal Doet Meer College bespreken we wat jongeren tegenkomen op hun reis en welke mensen voor hen belangrijk zijn geweest.

Het College vindt plaats in TivoliVredenburg. Het tijdstip en het programma worden later bekendgemaakt en de officiële uitnodiging volgt, maar noteer deze datum vast in je agenda! Aanmelden kan al wel via info@taaldoetmeer.nl.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!