Ontwikkel jezelf in 2020 – nieuw aanbod!

In het voorjaar van 2020 is er voor taalvrijwilligers in Utrecht weer een uitgebreid aanbod aan trainingen en workshops. Deelname hieraan is gratis. Zo krijg jij als vrijwilliger alle ruimte om je te ontwikkelen. Dat is goed voor jezelf, maar ook voor jouw bijdrage aan de ontwikkeling van Utrechters waarvan Nederlands niet de eerste taal is!

De workshops en trainingen bieden we aan samen met partners uit ons netwerk. Hierdoor zit er voor iedere vrijwilliger iets tussen. In de folder ‘Ontwikkel jezelf als vrijwilliger’ staat het complete aanbod aan trainingen en workshops. Ook lees je hier voor welke vrijwilligers de training of workshop interessant is en hoe je je aanmeldt. Je kunt je als vrijwilliger aanmelden voor elke training of workshop die je interessant lijkt.

Bekijk hier de folder.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!