#durftevragen

Filmmaker gezocht: breng jij onze samenwerking met bedrijven in beeld?

Ben jij goed in filmen en monteren? En wil je graag jouw portfolio uitbreiden? Of wil je juist je talenten inzetten om bij te dragen aan een fijne en inclusieve samenleving in Utrecht? Wij zoeken iemand die drie korte video’s kan maken van onze samenwerking met bedrijven. Denk aan bedrijven als Rabobank, a.s.r., ICM Opleidingen en Presenter. Een mooie kans om je netwerk uit te breiden!

Wie ben jij?
Jij hebt al enige ervaring met filmen en monteren. Je bent bijvoorbeeld net afgestudeerd van een audiovisuele opleiding of zit in het derde of vierde jaar van de opleiding. Ook filmmakers met jarenlange ervaring zijn van harte welkom!

Wat krijg jij?
Een vrijwilligersvergoeding, toegang tot ons netwerk en eeuwige roem! Samenwerking op lange termijn is ook een mogelijkheid (bijvoorbeeld in de vorm van een stage voor studenten). We hebben altijd audiovisuele klussen. Interesse? Neem contact op met Nody Hourmus via nody@taaldoetmeer.nl.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!