#durftevragen

Bezorg jij basisschoolkinderen een leuk boek of taalspelletje voor thuis?

Wij zijn op zoek naar leuke boeken of taalspelletjes die wij kunnen bezorgen bij onze pupillen van het project taalmentoraat (8-11 jaar). Zodat zij thuis spelenderwijs door kunnen met het leren van de taal.

Kinderen die deelnemen aan de VoorleesExpress (2-8 jaar) hebben afgelopen week materiaal gekregen om spelenderwijs aan de slag te gaan met taal. Nu zoeken we ook naar mogelijkheden om 40 kinderen tussen 8-11 jaar blij te maken met leuke boeken of spelletjes. Kun jij ons hierbij helpen, bijvoorbeeld door middel van financiering? Of heb je andere ideeën? Of heb je misschien interessante contact die kunnen bijdragen? Laat het ons weten via samenwerken@taaldoetmeer.nl.

Je kunt ook bijdragen met een eenmalige donatie.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!