a.s.r. steunt taalontwikkeling in Utrecht!

Gezinnen die deelnemen aan onze jeugdprojecten krijgen ieder seizoen een Tas vol Taal. Deze tas is gevuld met speelgoed en (kleur)boeken voor kinderen van 0-4 jaar. Door een gulle donatie van a.s.r. krijgen tientallen Utrechtse gezinnen ook dit seizoen weer een Tas vol Taal!

In de tassen vind je onder andere een kijkwoordenboek, een (kleur)boek, kleurtjes en een memoryspel. Ouders en vrijwilligers kunnen dit materiaal gebruiken om kinderen spelenderwijs te ondersteunen in hun taalontwikkeling. Met een bedrag van 35 euro kunnen wij één tas vullen voor een gezin in Utrecht. Door de donatie van a.s.r. kunnen wij meer dan 70 gezinnen voorzien van een Tas vol Taal. Bedankt a.s.r. voor het steunen van de taalontwikkeling van Utrechtse kinderen!

Bekijk hier wat de mogelijkheden zijn om als organisatie bij te dragen aan onze activiteiten.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!