#durftevragen

Creatieve filmmaker(s) gezocht

Er gebeurt steeds meer online. Om onze doelgroep en community nog beter te informeren en bereiken willen we meer gebruik maken van visuele middelen, zoals filmpjes. Sluit jij je aan bij onze pool van vrijwillige filmmakers? Op korte termijn hebben we een leuke klus: het maken van informatieve filmpjes voor onze projecten!

Voor de inhoudelijke ondersteuning van onze projecten zijn we van plan om korte, informatieve filmpjes te maken over diverse onderwerpen. De inhoudelijke voorbereiding wordt gedaan door medewerkers van Taal Doet Meer. We zoeken we nog iemand die:

  • ervaring en/of affiniteit heeft met het opnemen van informatieve filmpjes;
  • beschikt over materialen (goede camera, statief, etc.)
  • de tijd heeft om één of meerdere dagdelen te filmen

Ben jij of ken jij deze creatieve filmmaker? Stuur dan een e-mail naar nody@taaldoetmeer.nl

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!