Taalcafés weer op locatie

De Taalcafés gaan stap voor stap weer open, of zijn inmiddels al open. Het is de bedoeling dat straks alle Taalcafés weer op locatie plaatsvinden. Wil jij weten welke Taalcafés op locatie plaatsvinden en wanneer? Houd dan deze pagina in de gaten.

Wanneer?
Voor onderstaande Taalcafés zijn de data bekend. De komende tijd zullen ook de Taalcafés in de andere wijken weer open gaan. Let op: ook in het Taalcafé gelden de basisregels tegen corona. Blijf thuis bij klachten, houd 1,5 meter afstand en was regelmatig je handen. Lees meer over ons coronabeleid op deze pagina.

  • Het Taalcafé Overvecht Moskee Omar Al Farouq is vanaf 12 juni weer open
  • Het Taalcafé Overvecht De Dreef is vanaf 13 augustus weer open
  • Het Taalcafé Lombok is vanaf 1 september weer open (deelnemers vooraf aanmelden)
  • Het Taalcafé Kanaleneiland gaat per 15 september weer open
  • Het Taalcafé Centrum gaat per 17 september open

Liever online?
De Taalcafés zullen op locatie plaatsvinden, zolang het veilig en verantwoord is volgens de meest actuele coronamaatregelen. Dat betekent dat de online Taalcafés langzaam worden afgebouwd. Wil je toch liever online een praatje maken? Bekijk dan het initiatief Kletsmaatjes van Het Begint met Taal.

Vrijwillig coördinator worden?
We zijn nog op zoek naar coördinatoren in Overvecht, Leidsche Rijn en Zuilen. Bekijk de vacature op deze pagina.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!