Week van Lezen en Schrijven – digiTaalweek Utrecht

Tijdens de digiTaalweek Utrecht organiseerden we – samen met Gemeente Utrecht, Bibliotheek Utrecht en andere digiTaalorganisaties – op 8, 9 en 10 september 2020 drie bijeenkomsten met als thema: (Digi)taal & kansengelijkheid, wat levert corona ons op? Op digitaalweekutrecht.nl kun je de livestreams terug kijken.

In de maand september kom je de campagne 30000u.nl weer overal in de stad en via je social media tegen.

En tot slot: Het televisieprogramma Make Holland Great Again van BNNVARA besteedde een aflevering aan het thema laaggeletterdheid. De aflevering werd uitgezonden in de themaweek op woensdagavond 9 september om 20.20 uur bij BNNVARA op NPO3. Nu nog te zien op NPO Start.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!