#durftevragen

Sponsor jij Tassen Vol Taal in corona tijd?

Gezinnen met jonge kinderen, die in coronatijd deelnemen aan de VoorleesExpress, krijgen van ons een tas gevuld met materiaal om te lezen, spelen en/of kleuren. Voor de gezinnen die in 2021 starten zijn wij op zoek naar financiering voor 150 tassen van €10,- per stuk. Help jij ons dit doel te bereiken?

In 2021 starten weer 150 gezinnen met de VoorleesExpress Utrecht. De omstandigheden zijn spannend: welke coronamaatregelen gelden tegen die tijd? Kan de voorlezer wel elke week bij het gezin langskomen? Of moet het voorlezen digitaal gebeuren?

Wij hebben een Tas Vol Taal samengesteld om te zorgen dat alle gezinnen materiaal hebben om te kunnen lezen, spelen en kleuren. Op deze manier kan het gezin sowieso aan de slag met de taalontwikkeling. Ook als de voorlezer een week niet langs kan komen. In de tas zit onder andere een schetsboek, stiften, een spelletje en een prentenboek.

Wil jij of jouw bedrijf één of meerdere tassen sponsoren? Een tas kost €10,-. Je kunt via onze website een eenmalige donatie doen.

Vragen? Laat het ons weten via samenwerken@taaldoetmeer.nl.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!