#durftevragen

Maak taalcoaching door weer en wind mogelijk!

Wil je stimuleren dat taalcoaching geheel coronaproof door kan gaan? Wij zoeken sponsoren om taalcoaching door weer en wind mogelijk te maken. Al wandelend, op veilige afstand, lekker naar buiten en tegelijkertijd aan de slag met de taal!

We willen deelnemers en vrijwilligers stimuleren om ook in coronatijden met elkaar in contact te blijven. In sommige gevallen is het niet mogelijk om op locatie samen te komen, dan is een wandeling een goede oplossing. Om de wandeling iets comfortabeler te maken willen we 50 weerbestendige paraplu’s aanschaffen, zodat 25 koppels droog kunnen wandelen. De paraplu’s zijn van duurzame kwaliteit en voorzien van een Taal Doet Meer logo.

Maak jij dit mede mogelijk? Een weerbestendige stormparaplu kost €15,-, dus voor slechts €30,- sponsort u al een taalcoachkoppel door weer en wind! Wij zorgen dat de paraplu’s bij de koppels terecht komen, zodat zij, ondanks de onzekere tijden, het belangrijke werk voort kunnen zetten. Geef via samenwerken@taaldoetmeer.nl door hoeveel koppels je wilt steunen óf doe een eenmalige donatie via onze website.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!