#durftevragen

Sponsor jij een rugzak voor de Utrechtse Taalwandeling?

Taal Doet Meer ontwikkelt in samenwerking met BAPAHO een wereldse Taalwandeling door Utrecht. In maart gaan de eerste koppels de wandeling uitproberen. Daarna hopen we meer deelnemers, vrijwilligers en relaties van Taal Doet Meer mee te kunnen laten wandelen.

Met de Taalwandeling sturen we anderstalige en Nederlandstalige Utrechters met een routekaart en gevulde rugzak op pad door de Utrechtse binnenstad. De 2 uur durende route brengt hen langs wereldse plekken in Utrecht. Tijdens de wandeling krijgen zij verschillende taalopdrachten en kunnen zij met elkaar in gesprek. Alles om te oefenen met de Nederlandse taal en elkaar beter te leren kennen.

Om de route succesvol af te kunnen leggen willen we de deelnemers een goed gevulde rugzak meegeven. Voor €25,- kunnen wij een rugzak aanschaffen met attributen zoals een kompas, verrekijker, iets lekkers en een leuke herinnering.

Wij zijn op zoek naar sponsors voor 20 gevulde rugzakken. De rugzakken worden aan het eind van de wandeling weer ingeleverd en kunnen dus vaker gebruikt worden. Help jij ons door één of meerdere rugzakken te sponsoren? Dit kan door een eenmalige donatie te doen via onze website, of een mailtje te sturen naar samenwerken@taaldoetmeer.nl.
Onze dank is groot!

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!