#durftevragen

We zijn op zoek naar interviewers!

We zoeken een of twee mensen die het leuk vinden om een aantal telefonische interviews af te nemen bij medewerkers van de inloop van het digiTaalhuis. En hier een kort rapport met bevindingen en aanbevelingen over willen schrijven.

Er zijn in Utrecht op zeven momenten inlopen van het digiTaalhuis in bibliotheken. De wegwijzer – die verwijst naar taalaanbod – speelt daarbinnen een belangrijke rol. In de loop der jaren is de toeloop en ook de registratie van de bezoekers uitgebreider geworden. Daarom proberen we het verwijsproces in het digiTaalhuis in beeld te brengen met als doel te verdiepen en te verbeteren.

Hiervoor willen we een aantal vragen stellen aan de medewerker van Digiwijs, de gastheer/gastvrouw van de bibliotheek en de vrijwillige wegwijzer:

Het gaat om het interviewen van drie medewerkers van 7 inlopen, dus 21 mensen. Je wordt ingepraat en begeleid door een projectleider van Taal Doet Meer. Vervolgens kun je zelf afspraken maken.

Interesse? Neem contact op met Ellen Visser via ellen@taaldoetmeer.nl

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!