#durftevragen

Help jij ons met de vormgeving van een boekje vol werkvormen?

Als taalcoach van Taal Doet Meer kun je gebruik maken van verschillende lesmaterialen, zoals Spreektaal, Klare Taal en Succes!. Maar af en toe wil je misschien een meer creatieve werkvorm inzetten om te oefenen met de Nederlandse taal. Ook daar helpen we je graag bij. De taalconsulenten van Taal Doet Meer werken aan een boekje vol met creatieve werkvormen voor taalcoaching.

De inhoud van het boekje maken we zelf, we zijn alleen nog op zoek naar iemand die het boekje wil vormgeven. Het boekje wordt ongeveer 30 pagina’s en zal worden verspreid onder onze taalcoaches.

  • Jij zorgt ervoor dat het een fijn boekje wordt om door te lezen, dat de lettertypes kloppen en dat er bijpassende foto’s bij de tekst staan.
  • Je bent in oktober of november ongeveer 5 uur beschikbaar om de klus te klaren. We willen het boekje graag in het nieuwe jaar uitdelen. Je uren zijn flexibel.
  • Je doet graag iets voor Taal Doet Meer en voor alle taalvrijwilligers in Utrecht.

Dus, heb jij talent voor vormgeving? En zin in een vrijwilligersklus? Laat het ons weten via een mailtje naar taalconsulent@taaldoetmeer.nl.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!