#durftevragen

Sponsor jij een rolmodellen kaartenset?

Wij zijn op zoek naar financiering voor 10 rolmodellen kaartensets van €15,- die wij kunnen uitlenen aan vrijwilligers van onze jeugdprojecten. Help jij ons om dit doel te bereiken?

De rolmodellen kaartenset is ontwikkeld om kinderen op een inclusieve manier kennis te laten maken met inspirerende Nederlandse rolmodellen en hun beroepen! Wat doet een burgemeester of een regisseur? Wist je dat atletiek je helpt om beter en langer te concentreren? Wat zou jij willen veranderen in jouw omgeving en hoe zou jij hiervoor actie voeren? Met de kaartenset kunnen koppels hun woordenschat vergroten en oefenen met de letters van het alfabet. Daarnaast kunnen ze verschillende soorten beroepen ontdekken en hun ideeën en interesses bespreken. Kortom: een leuke manier om bezig te zijn met taal, elkaar beter te leren kennen en ideeën op te doen voor de toekomst. De kaartensets komen in onze spellenkast te liggen, zodat alle jeugdvrijwilligers ze kunnen lenen.

Wil jij of jouw bedrijf één of meerdere kaartensets sponsoren? Een set kost €15,-. Je kunt via onze website een eenmalige donatie doen. Of het spel zelf aanschaffen en langs brengen bij ons op kantoor.

Vragen? Laat het ons weten via samenwerken@taaldoetmeer.nl.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!