Uitkomsten vrijwilligersenquête

We zijn aan de slag gegaan met de uitkomsten van de vrijwilligersenquête en hebben deze handig voor je samengevat.

Eind vorig jaar hebben we naar alle vrijwilligers van Taal Doet Meer een enquête gestuurd. Was je een van de 140 vrijwilligers die de enquête heeft ingevuld? Erg bedankt! Door jouw mening kunnen we onze organisatie verder verbeteren. Zie de uitkomsten in dit overzicht!

Wat gaan we met jullie tips doen?

Uit de vrijwilligersenquête is onder andere naar voren gekomen dat vrijwilligers behoefte hebben aan onderlinge uitwisseling. In het nieuwe aanbod voor workshops hebben we nu een intervisie voor vrijwilligers gepland! Benieuwd welke workshops er nog meer op de planning staan? Bekijk het hele aanbod op https://www.taaldoetmeer.nl/wat-doen-we/trainingen/ en schrijf je snel in!

Ook is uit de enquête gebleken dat jeugdvrijwilligers behoefte hebben aan tips en materiaal voor hun pupil. Goed nieuws! We hebben nu een pagina met allerlei materialen, websites, oefeningen en tips voor de verschillende jeugdprojecten. Met het handige filter aan de linkerkant kun je makkelijk vinden wat je zoekt. Neem vooral een kijkje op: https://www.taaldoetmeer.nl/wat-doen-we/activiteiten-jeugd/jeugd/

Heb jij onze vrijwilligersenquête voorbij zien komen?

Jaarlijks hebben wij 1000 vrijwilligers die zich inzetten voor onze deelnemers uit Utrecht. Graag zouden wij van meer vrijwilligers willen horen wat de ervaringen zijn, zodat wij ons kunnen blijven ontwikkelen en verbeteren! We zijn hartstikke blij met de 140 vrijwilligers die de enquête hebben ingevuld. Hartelijk dank daarvoor!

Lees meer nieuws

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!