#durftevragen

Sponsor jij een Kidsweek abonnement?

Wij zijn op zoek naar financiering voor 40 Kidsweek abonnementen van €25,- die onze leerlingen en mentoren kunnen gebruiken om samen te lezen. Help jij ons om dit doel te bereiken?

De Kidsweek is een krant speciaal voor kinderen van 7-12 jaar. Elke week zijn er artikelen in te lezen over het laatste nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Maar ook over nieuwe dingen, zoals boeken, films en games. En er is een speciale pagina met dierennieuws, sport en een pagina ‘raar maar waar’. In de artikelen in Kidsweek staan niet al te moeilijke woorden, maar het is ook niet kinderachtig.

De Kidsweek is een leuke tool om bezig te zijn met taal, te leren over het nieuws en gesprekken op gang te brengen. Bij Taal Doet Meer wordt de Kidsweek dan ook graag gebruikt door onze mentorkoppels. Met de financiële bijdrage kunnen we alle Taalmentor-koppels een half jaar van een Kidsweek abonnement voorzien.

Wil jij of jouw bedrijf één of meerdere Kidsweek abonnementen sponsoren? Een abonnement kost €25,-. Je kunt via onze website een eenmalige donatie doen.

Vragen? Laat het ons weten via samenwerken@taaldoetmeer.nl.

Alle vragen

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!