Ellen Visser adjunct-directeur bij Taal Doet Meer

Na het vertrek van Lineke Maat is Roy Kreeftmeijer op 1 januari jl. begonnen als directeur bij Taal doet Meer. Hij kreeg van het bestuur de opdracht om een nieuwe managementstructuur te ontwikkelen.

Met ingang van 1 april is Ellen Visser aangesteld als adjunct-directeur. Ellen werkte op die dag precies 5 jaar bij Taal Doet Meer; eerst als senior projectleider, later als programmaleider.

Ellen: “Ik ben heel blij dat ik mijn ervaring bij Taal Doet Meer en mijn betrokkenheid bij de stad in deze nieuwe rol kan vormgeven. Ik verbind graag inhoud aan proces. En ik kijk wat de mensen in het team nodig hebben om hun werk met plezier en passie te kunnen doen. Ik kijk er naar uit om me de komende jaren in te blijven zetten voor taalleerders in de stad. Samen met alle collega’s bij Taal Doet Meer!

Lees meer nieuws

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!