College ‘De Vreedzame Stad Utrecht’

Hoera, eindelijk mag het weer! Gezellig samen een hapje eten, andere vrijwilligers en betrokkenen ontmoeten en met een hoofd vol inspiratie weer naar huis. Beter kunnen we de zomer toch niet beginnen? We kijken er enorm naar uit om je weer in ‘levende lijve’ te ontmoeten tijdens ons volgende Taal Doet Meer college op donderdag 30 juni. Dennis de Vries duikt in het onderwerp van democratie en de Vreedzame Stad. Duik je mee?

Een democratie zijn we samen

De democratie in Nederland voelt misschien als een gegeven, maar is het wel zo vanzelfsprekend? Een gezonde democratie vraagt immers ook een hoop van z’n burgers. Iedere generatie moet z’n weg hierin opnieuw vinden. Hoe draag je hier als samenleving  – en als vrijwilliger in het bijzonder – positief aan bij?

Haak aan bij ons interactieve programma, waarbij Dennis de Vries van Stichting Vreedzaam het gesprek aangaat en je voorziet van interessante inzichten. Doorspekt met voorbeelden uit de praktijk en praktische handvaten voor positieve groepsvorming, conflicthantering en omgaan met diversiteit.

Programma op locatie

Nu de coronamaatregelen eindelijk zijn opgeheven, ontmoeten we elkaar graag op locatie in het Stadsklooster in Utrecht. Verwacht een leuke mix tussen ontmoeten, leren en ontdekken!

Meld je aan

Ben je erbij? Geef je voor 21 juni op via het online aanmeldformulier. Het college is gratis voor vrijwilligers, deelnemers en donateurs van Taal Doet Meer. Aan overige genodigden vragen we een kleine bijdrage. Daarmee ondersteun je ons werk.

Programma 30 juni 2022

17.00-17.30 uur   Inloop
17.30-18.15 uur    Gezamenlijk eten
18.20-19.45 uur   Interactief college
19.45-20.30 uur   Afsluiting met drankje

Lees meer nieuws

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!