#durftevragen

Help jij ons en onze deelnemers in stijl de regenachtige dagen door?

Regelmatig organiseren we voor onze deelnemers activiteiten in de buitenlucht. Helaas hebben we niet altijd het weer in de hand. Zo gebeurt het regelmatig is het herfstseizoen dat er een Wereldse Taalwandeling plaatsvindt op een regenachtige dag.

De Wereldse Taalwandeling is ontwikkeld door Taal Doet Meer en BAPAHO om taalleerders en Nederlandstalige Utrechters op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met elkaar en de stad en om taalleerders de mogelijkheid te geven om te oefenen met het spreken van de Nederlandse taal. De Taalwandeling brengt zo de stad én de ander dichterbij.

We willen voorkomen dat het weer een drempel vormt om mee te doen aan activiteiten zoals de Taalwandeling en vinden het tegelijkertijd belangrijk om zichtbaar te blijven in de stad. Daarom willen we graag 20 paraplu’s, bedrukt met de Taal Doet Meer logo, beschikbaar stellen tijdens activiteiten op regenachtige dagen. Kun jij ons helpen?

Ja, ik help mee en doneer:
Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!