Taalcoach in de NT2-klas

Wil jij je graag inzetten voor mensen met een taalachterstand? En heb je affiniteit met (NT2-)onderwijs? Word taalcoach in de klas!

Taal Doet Meer werkt samen met Taal+ om trainingen te verzorgen voor volwassenen die vanuit de bijstand aan het werk willen of werkenden die vanwege hun taalachterstand in een kwetsbare positie bij hun werkgever zitten. Als taalcoach in de klas geef jij de cursisten extra ondersteuning bij het lezen en schrijven. Dit gebeurt in principe tijdens de les die gegeven wordt door een NT2-docent. In overleg met de docent bepaal je per cursist hoe je deze persoon het beste kunt ondersteunen.

De lessen worden ’s morgens, ’s middags en ’s avonds gegeven op verschillende locaties in Utrecht.

Als taalcoach in de klas doe je waardevolle ervaring op in het (NT2-)onderwijs. Ook ontmoet je veel mensen uit verschillende culturen! Heb jij een open en positieve instelling en vind jij het leuk om mensen te begeleiden en te helpen? En heb je wekelijks zo’n 2 uur tijd voor vrijwilligerswerk? Kom dan ons team van taalcoaches versterken!

Iets voor jou?

Heb je belangstelling voor de functie van Taal+ coach? Vul dan het aanmeldformulier in en vink bij Programma ‘Taalcoaching ’ aan. Eventuele vragen kun je stellen via taalcoaching@taaldoetmeer.nl of via telefoonnummer 030 – 294 75 94.

Meer informatie?

Bel/mail Chaima

Chaima Masouti
06 – 182 104 25

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!