Junior communicatiemedewerker (12 – 16 uur per week)

Taal Doet Meer werkt er met 1000 vrijwilligers aan om Utrechters taalvaardiger te maken. Taal is een belangrijke voorwaarde om mee te kunnen doen in de samenleving. Het leren van de taal is daarbij de rode draad in ons werk. Bij Taal Doet Meer werken 25 betaalde medewerkers en 1000 vrijwilligers. Dit zijn onder andere taalcoaches, mentoren, voorlezers en een flinke groep coördinatoren. De collega’s op kantoor ondersteunen het werk van deze vrijwilligers.

Ben jij creatief, nauwkeurig en goed met taal? Vind je het leuk om je te buigen over social media, websites, teksten, nieuwsbrieven en foto- en videobewerking? En wil je elke dag nieuwe dingen doen en leren op het gebied van communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior communicatiemedewerker (12 – 16 uur per week)

Als Junior communicatiemedewerker ondersteun je de communicatieafdeling met allerlei verschillende taken. Denk aan het organiseren van een fotoshoot, het maken en inplannen van social media posts, het schrijven van blogs en artikelen en het bijwerken van de website. Samen met onze coördinator communicatie zorg je ervoor dat zoveel mogelijk Utrechters weten wat we doen en waarom.

Je komt terecht in een gezellig team met betrokken collega’s die hard werken om Utrechters te verbinden. Plezier en oog voor elkaar vinden we daarbij heel belangrijk.

 Wat zijn je taken?

 • Ondersteuning op het gebied van communicatie
 • Maken en inplannen van social media posts
 • Bijhouden van de website via WordPress
 • Schrijven van blogs en artikelen
 • Onderhouden van contact met communicatiepartners
 • Foto’s en video’s bewerken
 • Analyse van social media- en websitestatistieken
 • Coördineren van de nieuwsbrief

Wat vragen we van jou?

 • Een relevante opleiding op mbo/hbo-niveau, jouw opleiding is belangrijk maar wat je naast je opleiding meebrengt is minstens zo relevant
 • Ervaring met WordPress en Google Analytics, of het leuk vinden om hiermee te leren werken
 • Ervaring met Canva en videobewerkingsprogramma’s. (Ervaring met Photoshop is een pré.)
 • Affiniteit met multiculturele vraagstukken
 • Creativiteit, nauwkeurigheid en zelfstandigheid
 • Goed gevoel voor taal en schrijven voor online
 • Flexibele houding

 Wat bieden wij?

De mogelijkheid om een waardevolle bijdrage te leveren aan het leven van veel taalleerders en de mooie stad Utrecht. Daarnaast bieden we je de kans om je binnen een professionele organisatie te ontwikkelen. Dit doe je allereerst in je werk. Ook heb je ook een eigen ontwikkelbudget. De functie ‘Junior communicatiemedewerker’ is ingeschaald in schaal 6 van de CAO sociaal werk. Je treft de schalen hier aan. 

Procedure

Solliciteren kan door vóór 12 juni een motivatie en CV te mailen naar info@taaldoetmeer.nl. Voor eventuele vragen kun je terecht bij Annelieke Acda, coördinator communicatie, via annelieke@taaldoetmeer.nl. De sollicitatiegesprekken voor de eerste ronde vinden plaats op donderdag 15 juni. Mocht je worden uitgenodigd voor de 2e ronde dan is dat op dinsdag 20 juni. We kijken uit naar de reacties!

www.taaldoetmeer.nl

Taal Doet Meer – Voor Utrechters, door Utrechters!

 Bij Taal Doet Meer vinden we iedereen uniek. Dat zie je terug in ons werk en met wie we graag samenwerken. We nodigen mensen met verschillende achtergronden uit om op onderstaande vacature te solliciteren.

Meer informatie?

Bel/mail Annelieke

Annelieke Acda
06 – 188 986 71

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!