Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Meet-up Eerlijke Kansen met Bouchra Dibi

29 november 2021 / 20:00 - 21:30

Deze meet-up is de aftrap van de eerlijke kansen campagne van Taal Doet Meer. Bouchra Dibi is al jaren actief in de wijk Overvecht en als adviseur en onderzoeker betrokken bij ‘Krachtwijken’ – een organisatie die bruggen bouwt tussen wijkbewoners, scholen en organisaties in de wijk.

Bouchra zal in haar presentatie specifiek ingaan op kansenongelijkheid in het onderwijs en in (kwetsbare) wijken. De wijk waar je woont en in opgroeit zou niet moeten uitmaken voor de kansen die je krijgt in het leven, maar dat is vaak wel zo. Leerlingen op basisscholen in kwetsbare wijken hebben vaak minder mogelijkheden dan leeftijdsgenoten in andere wijken. Hierdoor kan talent onderbenut blijven. Door middel van haar eigen ervaringen zal Bouchra illustreren wat er op dit moment zichtbaar is op scholen en concrete ideeën meegeven om zelf aan de slag te gaan, met als doel: eerlijke kansen voor ieder kind. Er zal ook ruimte zijn voor eigen inbreng, uitwisseling en vragen.

Deze meet-up is het eerste evenement van de campagne ‘Eerlijke Kansen’, die van eind november tot en met begin maart zal lopen. In deze campagne gaan we verschillende activiteiten en evenementen rondom het thema eerlijke kansen organiseren. Houd hiervoor de sociale media van Taal Doet Meer in de gaten.

Schrijf je in voor de meet-up via deze link. De meet-up is online te volgen via Zoom.

Heb je nog vragen? Stuur dan vooral een mailtje naar eerlijkekansen@taaldoetmeer.nl

Gegevens

Datum:
29 november 2021
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisatoren

Anne Matting
Anne Matting

Locatie

Vanuit je eigen huis

Gegevens

Datum:
29 november 2021
Tijd:
20:00 - 21:30

Organisatoren

Anne Matting
Anne Matting

Locatie

Vanuit je eigen huis