Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Onderwijs is de grote gelijkmaker

17 december 2021 / 10:00 - 12:00

Op vrijdag 17 december bieden Taal Doet Meer en Stichting Vreedzaam een interessante workshop aan rondom het thema ‘eerlijke kansen’. We nodigen je uit om erbij te zijn!

“Onderwijs is de grote gelijkmaker.”

 In onze samenleving gaan we er vanuit dat taal, rekenen en je studie bepalend zijn voor je verdere ontwikkeling. We gaan er ook vanuit dat gelijke kansen haalbaar zijn. Maar is dat wel echt zo? Of hangt het leven van toevalligheden aan elkaar? In deze workshop gaan we hier verder op in!

 Tijdens deze workshop leer je meer over hoe jij als vrijwilliger een steentje bij kunt dragen om eerlijke kansen voor jouw deelnemer(s)/pupil te vergroten.

Datum en tijd: vrijdag 17 december van 10:00 – 12:00 uur
Locatie: online
Aanmelden kan via jeugd@taaldoetmeer.nl

Deze workshop is onderdeel van de Eerlijke Kansen-campagne van Taal Doet Meer, waarin we aandacht vragen voor kansenongelijkheid in het onderwijs en op de arbeidsmarkt. Naast deze workshop staan er nog andere interessante activiteiten en bijeenkomst gepland rondom ‘eerlijke kansen’. Meer informatie over de Eerlijke Kansen-campagne vind je hier: https://www.taaldoetmeer.nl/wat-doen-we/evenementen/eerlijke-kansen/

Lijkt het je leuk om aan te sluiten bij deze workshop? Meld je dan snel aan!

 

Gegevens

Datum:
17 december 2021
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Anne Matting

Locatie

Online. Je ontvangt een uitnodiging om deel te nemen.

Gegevens

Datum:
17 december 2021
Tijd:
10:00 - 12:00

Organisator

Anne Matting

Locatie

Online. Je ontvangt een uitnodiging om deel te nemen.