Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Starttraining Jeugd deel 2 – leeftijd 8-12 jaar: Taal & Spelenderwijs leren

19 februari 2020 / 19:30 - 21:30

In deel 2 leer je meer over taalontwikkeling van de deelnemer die jij begeleidt, en hoe jij dat op een persoonlijke en leuke manier kunt stimuleren. In de training maak je kennis met leuke spelletjes en werkvormen. En je krijgt tips over hoe je het materiaal uit de Tas vol Taal kunt inzetten. Je volgt de training die past bij de leeftijd van jouw deelnemer.

 Leeftijd: 8-12: Taal & Spelenderwijs leren

In deze training ga je met behulp van theorie en praktische opdrachten aan de slag met het thema taalontwikkeling van meertalige kinderen van 8-12 jaar. Deze training wordt door een logopediste gegeven die veel ervaring heeft met het begeleiden van meertalige kinderen.

Tijdens deze avond leer je meer over het ontwikkelen van de woordenschat van kinderen vanaf hun eerste levensjaar, de relatie tussen woordenschat, begrijpend lezen en de schoolontwikkeling en praktische handvatten om aan de slag te gaan met woordenschat en begrijpend lezen. Je krijgt tips om de Kidsweek in te zetten in de begeleiding.  Daarnaast maak je kennis met leuke en leerzame taalspelletjes die je samen met je pupil en de ouder(s) kunt spelen!

Voor: (nieuwe) vrijwilligers van de projecten Taalmentoraten (PO), School’s Cool en HuiswerkHulp. Overige geïnteresseerden kunnen mailen naar jeugd@taaldoetmeer.nl 
Trainer: Anja Scheffer, logopediste
Aanmelden: jeugd@taaldoetmeer.nl

Gegevens

Datum:
19 februari 2020
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

Locatie

De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
Utrecht,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
19 februari 2020
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

Locatie

De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
Utrecht,
+ Google Maps