Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Utrechters praten met Utrechters (UPMU)

30 juni 2021 / 17:30 - 20:30

Lustrum Universiteit Utrecht

De zesde editie van Utrechters praten met Utrechters staat in het teken van de lustrumvieringen van UU, UMC Utrecht en Taal Doet Meer. De Universiteit Utrecht en UMC Utrecht vieren dit jaar 385 jaar wetenschap in Utrecht, met als thema “Morgen maken we samen”. In dit lustrumjaar worden studenten, alumni, medewerkers en de bewoners van Utrecht uitgenodigd om na te denken over de toekomst van de stad.

Taal Doet Meer viert dit jaar haar 35-jarig bestaan.

Onze gezamenlijke droom is dat alle Utrechters met elkaar praten. Juist ontmoetingen tussen mensen met verschillende achtergronden dragen bij aan meer verbondenheid en begrip in de stad.

Daarom organiseren we samen het evenement  Utrechters praten met Utrechters. Nederlandstalige en anderstalige Utrechters ontmoeten elkaar en gaan in gesprek over thema’s die ze belangrijk vinden voor het samen leren, werken en wonen in Utrecht.

Op woensdag 30 juni 2021 tussen 17.30 uur tot 20.30 uur gaan vijftig Nederlandstalige en vijftig anderstalige Utrechters met elkaar op pad en in gesprek, met Nederlands als voertaal. Vanuit het Academiegebouw maken divers samengestelde groepen een (taal)wandeling door de stad met afsluitend een diner. Lekker eten, verrassende ontmoetingen en uitwisseling van kennis en verhalen, dat zijn de hoofdingrediënten van dit samenkomen. Het evenement vindt uiteraard plaats binnen de dan geldende coronamaatregelen.

Wil je meedoen, heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op met Dirkje van den Berg, projectleider, via upmu@taaldoetmeer.nl

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Tijd:
17:30 - 20:30

Organisator

Locatie

Academiegebouw
Domplein 29
Utrecht, Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
30 juni 2021
Tijd:
17:30 - 20:30

Organisator

Locatie

Academiegebouw
Domplein 29
Utrecht, Nederland
+ Google Maps