Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Webinar ‘Iedereen actief!’ over actieve werkvormen

13 april 2021 / 19:00 - 20:00

Na deze webinar weet jij als taalcoach altijd wat te doen tijdens jouw taalcoach-sessies. In de webinar ‘Iedereen actief’ leer je verschillende werkvormen. Zo voorkom je teveel herhaling en blijft je taalcoaching vernieuwend!

Tijdens de webinar
Als taalvrijwilliger heb je verschillende manieren om je deelnemer te begeleiden. Je kunt met hem praten over het dagelijks leven of bijvoorbeeld SpreekTaal gebruiken. Maar daarnaast wil je soms ook wat anders met de cursisten die je begeleidt. Wat doe je bijvoorbeeld om de woordenschat van een bepaald thema nog een keer te herhalen? Wat kun je doen om luisteren en spreken op een andere manier aan te pakken? In deze webinar maak je kennis met en ervaar je verschillende werkvormen, onder andere uit het boek Actief met taal. Je krijgt uitleg waarom deze werkvormen goed werken en op welk moment je ze kunt gebruiken.

Na de webinar
Na deze webinar ga je met nieuwe inspiratie weer aan de slag!

Van: Het Begint met Taal
Voor: alle geïnteresseerde vrijwilligers
Locatie: vanuit je eigen huis op je computer of tablet
Aanmelden: vrijwilligers van Taal Doet Meer melden zich voor dit webinar aan door een mailtje te sturen naar taalcoaching@taaldoetmeer.nl met het verzoek je aan te melden.

Gegevens

Datum:
13 april 2021
Tijd:
19:00 - 20:00

Organisator

Locatie

Vanuit je eigen huis

Gegevens

Datum:
13 april 2021
Tijd:
19:00 - 20:00

Organisator

Locatie

Vanuit je eigen huis