Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Workshop Bouwen aan een goede werkrelatie met kinderen en jongeren

13 oktober 2020 / 19:00 - 21:00

Coach jij een scholier in het primair of voortgezet onderwijs? Vraag jij je af hoe je een goede band opbouwt en hoe je jouw pupil het beste kunt motiveren? Kom dan naar deze workshop waarin we in gesprek gaan over jouw relatie met je pupil, motiveren en leeropbrengsten. In deze workshop wordt de theorie achter sociale processen in het onderwijs toegelicht en ga je aan de slag met oefeningen die je zelf in de praktijk kunt brengen.

Trainer: Tim Mainhard is onderwijspsycholoog en universitair hoofddocent bij het departement Onderwijs en Pedagogiek bij de Universiteit Utrecht. Ook is hij lid van de Utrecht Young Academy, een samenwerking van jonge universitaire docenten en onderzoekers die hun kennis inzetten voor een betere samenleving. Tim bestudeert sociale processen in het onderwijs en hoe deze ons helpen de motivatie en het leren van de student te verbeteren. Ook geeft hij les op de docentenopleidingen voor het Primair en Voortgezet onderwijs.


Voor:
Vrijwilligers van de projecten Taalmentoraat (PO en VO), School’s Cool en Huiswerkhulp. Overige geïnteresseerden kunnen mailen naar jeugd@taaldoetmeer.nl
Trainer: Tim Mainhard
Aanmelden: jeugd@taaldoetmeer.nl
Online: Deze workshop zal online worden aangeboden. Deelnemers ontvangen van te voren een link.

Gegevens

Datum:
13 oktober 2020
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

Locatie

Vanuit je eigen huis

Gegevens

Datum:
13 oktober 2020
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

Locatie

Vanuit je eigen huis