Utrechters praten met Utrechters

Het evenement ‘Utrechters praten met Utrechters’ is de start van een beweging waarmee wij Utrechters bewust willen maken van de rol die je als burger, buurman, collega of werkgever kunt hebben voor een anderstalige. En laat zien hoe je met weinig inzet veel voor een ander kunt betekenen. Ontmoeting en taal zijn daarin belangrijk. Deze beweging stimuleert het contact met anderstalige Utrechters. Dit doen we door twee keer per jaar een event als deze te organiseren.

Derde editie
Op 1 april 2019 vindt het derde evenement in de reeks plaats, op initiatief van Universiteit Utrecht. Zij zullen een eigen draai geven aan het evenement, maar om je alvast te inspireren kun je een impressie bekijken van het vorige event.
Deze derde editie belooft een interactief, dynamisch en inspirerend evenement te worden waarin verrassende ontmoetingen tot stand komen. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Als je een uitnodiging wilt ontvangen voor het evenement, kun je een e-mail sturen naar upmu@taaldoetmeer.nl.

Tweede editie
Op donderdag 11 oktober vond de tweede editie van het ontmoetingsevenement Utrechters praten met Utrechters plaats, georganiseerd door Taal Doet Meer en Movares Foundation. Het was een succesvolle en inspirerende avond. Bekijk hier een impressie.

Eerste editie
Op dinsdag 27 maart ontmoetten 100 Utrechters elkaar in Het Huis Utrecht voor een ontmoetingsdiner ‘Utrechters praten met Utrechters’. Taal Doet Meer organiseerde deze avond samen met de RabobankBekijk een impressie van deze bijzondere avond.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!