Utrechters praten met Utrechters

Het evenement ‘Utrechters praten met Utrechters’ is de start van een beweging waarmee wij Utrechters bewust willen maken van de rol die je als burger, buurman, collega of werkgever kunt hebben voor een anderstalige. En laat zien hoe je met weinig inzet veel voor een ander kunt betekenen. Ontmoeting en taal zijn daarin belangrijk. Deze beweging stimuleert het contact met anderstalige Utrechters. Dit doen we door twee keer per jaar een event als dit te organiseren.

Vijfde editie
Op 7 maart 2020 organiseren we samen met Stadsschouwburg Utrecht en Wat We Doen de vijfde editie van Utrechters praten met Utrechters. Stadsschouwburg Utrecht zal een eigen draai geven aan het evenement, maar om je alvast te inspireren kun je een sfeerverslag lezen van het vorige event. Ook deze vijfde editie belooft een interactief, dynamisch en inspirerend evenement te worden waarin verrassende ontmoetingen tot stand komen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over deze vijfde editie.

Vierde editie
Op 31 oktober 2019 organiseerden we samen met ICM Opleidingen en Trainingen de vierde editie van Utrechters praten met Utrechters. Het was een avond vol geluk. Lees hier een kort sfeerverslag.

Derde editie
Op 1 april 2019 vond het derde evenement in de reeks plaats, op initiatief van Universiteit Utrecht.  Het was een succesvolle avond vol mooie ontmoetingen op een bijzondere locatie, namelijk het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht. Lees hier een kort verslag.

Tweede editie
Op donderdag 11 oktober 2018 vond de tweede editie van het ontmoetingsevenement Utrechters praten met Utrechters plaats, georganiseerd door Taal Doet Meer en Movares Foundation. Het was een succesvolle en inspirerende avond. Bekijk hier een impressie.

Eerste editie
Op dinsdag 27 maart 2018 ontmoetten 100 Utrechters elkaar in Het Huis Utrecht voor een ontmoetingsdiner ‘Utrechters praten met Utrechters’. Taal Doet Meer organiseerde deze avond samen met de RabobankBekijk een impressie van deze bijzondere avond.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!