Utrechters praten met Utrechters

Het evenement ‘Utrechters praten met Utrechters’ is de start van een beweging waarmee wij Utrechters bewust willen maken van de rol die je als burger, buurman, collega of werkgever kunt hebben voor een anderstalige. En laat zien hoe je met weinig inzet veel voor een ander kunt betekenen. Ontmoeting en taal zijn daarin belangrijk. Deze beweging stimuleert het contact met anderstalige Utrechters. Dit doen we door twee keer per jaar een event als deze te organiseren.

Tweede editie
Op 11 oktober 2018 vindt het tweede evenement in de reeks plaats, op initiatief van Movares. Zij zullen een eigen draai geven aan het evenement, maar om je alvast te inspireren kun je een impressie bekijken van het vorige event. Het belooft een interactief, dynamisch en inspirerend evenement te worden waarin verrassende ontmoetingen tot stand komen. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Wat: Ontmoetingsevenement (inclusief diner)
Locatie: Movares, Daalseplein 100, 3511 SX Utrecht
Wanneer: Donderdag 11 oktober 2018 vanaf 16.30 uur.
Kosten: €50,- (je betaalt voor jezelf én een anderstalige Utrechter)
Aanmelden: via deze link

Let op: het aantal plaatsen is beperkt tot vijftig, dus wees er snel bij.

Eerste editie
Op dinsdag 27 maart ontmoetten 100 Utrechters elkaar in Het Huis Utrecht voor een ontmoetingsdiner ‘Utrechters praten met Utrechters’. Taal Doet Meer organiseerde deze avond samen met de RabobankBekijk een impressie van deze bijzondere avond.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!