Ontwikkel jezelf met de trainingen van Taal Doet Meer

Taal Doet Meer vindt het belangrijk dat de kennis en ervaring van haar vrijwilligers continu groeit. Op deze manier kunnen zij een nieuwe, anderstalige Utrechter op een zo goed mogelijke manier ondersteunen bij zijn/haar ontwikkeling. Hieronder vind je een overzicht van alle verdiepende workshops. Deelname hieraan is gratis voor onze vrijwilligers.

Overzicht verdiepende workshops 1e helft 2023

Bekijk onderstaande film om een beter idee van de opzet van onze diverse trainingen en workshops te krijgen:

Gedurende het komende half jaar kunnen er nieuwe trainingen en workshops aangeboden worden. Houd daarom ook de agenda op deze website goed in de gaten. Wil je liever een gedrukte versie van de nieuwe folder ‘Ontwikkel jezelf als vrijwilliger’ hebben? Laat het ons weten via een e-mail aan info@taaldoetmeer.nl dan zorgen wij dat je die ontvangt.

Externe trainingen

Taal Doet Meer heeft diverse instrumenten en trainingen ontwikkeld die zijn gebaseerd op ruim 35 jaar ervaring in (thuis)taaltrajecten. Onze kennis en ervaring stellen we graag beschikbaar aan andere Nederlandse (taal)organisaties die hieraan behoefte hebben. De door ons ontwikkelde instrumenten zijn in te zetten voor groeps- en thuislessen, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling van professionals en vrijwilligers. Interesse? Meer informatie is te verkrijgen bij Karlien van den Brink. Haar contactgegevens vind je rechts bovenin op deze pagina.

Meer informatie?

Bel/mail Karlien

Karlien van den Brink
06 – 181 018 26

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!