Laden Activiteiten

« Alle evenementen

  • Dit activiteit is voorbij.

Webinar Interculturele competenties

6 oktober 2020 / 13:00 - 14:00

Nieuwkomers die de Nederlandse taal leren hebben hun eigen culturele achtergrond en communicatiestijl; die heb jijzelf ook.

Inhoud
In de Webinar krijg je informatie en opdrachten rondom cultuur en interculturele communicatie. Hierdoor word jij je meer bewust van interculturele competenties, culturele verschillen en de invloed daarvan op je oefenpraktijk.
De workshop is bedoeld voor taalvrijwilligers die meer willen weten over het omgaan met culturele misverstanden en hiervoor handvatten willen krijgen. Je reflecteert daarbij ook op je eigen aanpak.

De trainer
Rachel Zuilhof is werkzaam bij de afdeling VU-NT2, op de Vrije Universiteit Amsterdam. Ze werkt als docent Nederlands als tweede taal, assessor NT2 en als trainer Interculturele communicatie. Als antropoloog en socioloog heeft ze onderzoek gedaan en gewerkt in Noord-Marokko en Kameroen.

Van: Het Begint met Taal
Voor:
 alle geïnteresseerde vrijwilligers
Locatie: vanuit je eigen huis op je computer of tablet
Aanmelden: vrijwilligers van Taal Doet Meer melden zich voor dit webinar aan door een mailtje te sturen naar taalcoaching@taaldoetmeer.nl met het verzoek je aan te melden.

Gegevens

Datum:
6 oktober 2020
Tijd:
13:00 - 14:00

Organisator

Locatie

Vanuit je eigen huis

Gegevens

Datum:
6 oktober 2020
Tijd:
13:00 - 14:00

Organisator

Locatie

Vanuit je eigen huis