Doneer aan Taal Doet Meer

Wil je doneren? Graag! Je kunt meedoen aan onze crowdfunding Taal & Toekomst, eenmalig doneren of vriend worden van Taal Doet Meer. Jouw donatie zorgt ervoor dat nieuwe Utrechters zich gaan thuis voelen in onze stad. Deze nieuwe, anderstalige Utrechters kunnen namelijk bij ons terecht voor diverse taal- en ontmoetingsactiviteiten. Zo helpen wij ze bij het leren van de Nederlandse taal, het contact met andere Utrechters en het zetten van de eerste stappen richting de arbeidsmarkt.

Crowdfunding Taal & Toekomst

Wil je een jongere een beter toekomstperspectief bieden en doneren voor onze crowdfunding? Wij ontvangen jouw donatie graag via de website van Voor je Stadsie. Je kunt daar ook een eigen bedrag kiezen om te doneren, naast de genoemde pakketten. Klik hiervoor op de roze knop ‘Doneer’ en vul je eigen gekozen bedrag helemaal bovenin in. Alvast bedankt! Ga naar Crowdfunding Taal & Toekomst op de website van Voor je Stadsie.

Eenmalig doneren

Je kunt eenmalig via een iDeal-betaling een zelfgekozen bedrag doneren. Vul hiervoor het onderstaande formulier in en kies welk bedrag je wilt doneren. Alle bedragen, klein of groot, zijn van harte welkom!

Naam

E-mailadres

Bedrag €*


Word Vriend

Als Vriend van Taal Doet Meer kies je ervoor om ons met een vast bedrag te steunen. Je kunt ervoor kiezen om Goede Vriend, Vaste Vriend of Speciale Vriend te worden.

Vrienden willen iets voor elkaar betekenen. Als jij onze vriend wordt, mag je gratis deelnemen aan de Taal Doet Meer colleges en houden wij je op de hoogte via de nieuwsbrief en het jaarverslag. Word jij vriend van Taal Doet Meer?

ANBI-status

Taal Doet Meer en Stichting Vrienden van Taal Doet Meer staan bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI. Je gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Op de website van de Belastingdienst staan de voorwaarden.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!