Doneer aan Taal Doet Meer

Wil je doneren? Graag! Je kunt eenmalig doneren of Vriend worden van Taal Doet Meer en ons met een vast bedrag steunen. Jouw donatie zorgt ervoor dat nieuwe Utrechters zich gaan thuis voelen in onze stad. Deze nieuwe, anderstalige Utrechters kunnen namelijk bij ons terecht voor diverse taal- en ontmoetingsactiviteiten. Zo helpen wij ze bij het leren van de Nederlandse taal, het contact met andere Utrechters en het zetten van de eerste stappen richting de arbeidsmarkt.

Eenmalig doneren

Je kunt eenmalig via een iDeal-betaling een zelfgekozen bedrag doneren. Vul hiervoor het onderstaande formulier in en kies welk bedrag je wilt doneren. Alle bedragen, klein of groot, zijn van harte welkom!

Bedrag

Word Vriend

Als Vriend van Taal Doet Meer kies je ervoor om ons met een vast bedrag te steunen. Je kunt ervoor kiezen om Goede Vriend, Vaste Vriend of Speciale Vriend te worden.

Vrienden willen iets voor elkaar betekenen. Als jij onze Vriend wordt, mag je gratis deelnemen aan de Taal Doet Meer Colleges en houden wij je op de hoogte via de nieuwsbrief en het jaarverslag. Word jij Vriend van Taal Doet Meer?

ANBI-status

Taal Doet Meer en Stichting Vrienden van Taal Doet Meer staan bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI. Je gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Op de website van de Belastingdienst staan de voorwaarden.

#durftevragen

Wil je op een andere manier bijdragen? Kijk dan bij onze rubriek #durftevragen.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!