Taal Doet Meer
Wegwijzers inloopspreekuur Utrecht
Project Volwassenen

Wegwijzers inloopspreekuur (DigiTaalhuis Utrecht)

Waar kun je terecht als je op zoek bent naar computerles of een plek om Nederlands te oefenen? Het aanbod is groot, maar er zijn veel regels en uitzonderingen. Tijdens het inloopspreekuur bij de Bibliotheek Utrecht zitten onze Wegwijzers klaar voor alle vragen over taal- en computerlessen. Ze weten veel over het aanbod in de stad en sturen taalleerders of laaggeletterde Utrechters door naar geschikte cursussen, activiteiten of organisaties.

Overzicht spreekuren

Praktische info

  • “Als iemand langskomt, luister ik goed en begrijp ik vaak wel wat ze bedoelen”
    Katja, wegwijzer

De wegwijzers hebben op vaste dagen en tijden inloopspreekuur in verschillende vestigingen van de bibliotheek Utrecht. Tijdens het spreekuur geven de wegwijzers je meer informatie over activiteiten en kijken welke taal- of computerles het beste bij je past. Je kunt ook bellen of mailen met de wegwijzer in je wijk. Bekijk alle plekken en tijden van het spreekuur op de website van het DigiTaalhuis. Het inloopspreekuur is gratis.

Overzicht spreekuren

DigiTaalhuis

De wegwijzers zijn onderdeel van het DigiTaalhuis, een samenwerking tussen Bibliotheek Utrecht, Digiwijs 3.0, Taal Doet Meer en partnerorganisaties. Samen zetten we ons in voor (digi)taal in Utrecht.

Veelgestelde vragen

  • Kom naar het inloopspreekuur. De wegwijzer helpt je verder. Als je moet inburgeren, neem dan contact op met je inburgeringscoach van de gemeente.

  • Kijk op www.mijninburgering.nl en log in met je DigiD. Daar vind je meer informatie over je inburgering. Bij het spreekuur kunnen de wegwijzers met je meekijken, als je je DigiD meeneemt. Je kunt ook met DUO bellen of met de gemeente.

  • Je bent van harte welkom bij een Taalcafé of Taalwandeling. Bij het inloopspreekuur van het DigiTaalhuis kan de wegwijzer je advies geven.

Meer informatie?

Lara van den IJssel
06-18210429
lara @taaldoetmeer.nl