Taal Doet Meer Bedank(t)je

Twee keer per jaar organiseert Taal Doet Meer een unieke avond om al onze vrijwilligers en relaties te bedanken. De ene keer is dat een lezing van een prikkelende spreker, de andere keer een live gesprek, voorstelling of film. Natuurlijk sluiten we gezellig af met een hapje en een drankje, waarbij je medewerkers, vrijwilligers en andere betrokkenen beter kunt leren kennen.

Doula’s van de Stad

Onze Taal Doet Meer Colleges ken je vast wel. Maar deze editie gooien we het over een andere boeg. Geen spreker voor een zaal, maar een hartverwarmende film door en over vrijwilligers: Doula’s van de Stad!

Theatermaker Adelheid Roosen maakte de film tijdens de coronaperiode. Het werd een indringend portret van acht bijzondere vrouwen. Speciaal voor onze vrijwilligers, relaties en donateurs doen we deze filmervaring cadeau. En daar wil je bij zijn!

In het pluche van het Louis Hartlooper complex

Deze bijzondere film reisde langs talloze filmfestivals over de hele wereld en is nu eenmalig te zien – speciaal voor jullie – in het Louis Hartlooper Complex. We sluiten af met een nagesprek met de makers en een gezellig drankje achteraf. Kortom: een avond lang stilstaan bij de verbindende kracht van vrijwilligerswerk. Want zonder de inzet van al die fantastische vrijwilligers en partners zijn we nergens!

Datum: 25 mei
18.30 uur inloop
19.00 start film
21.00 uur afsluitend iets drinken met een hapje

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Vorige edities

Eerdere Taal Doet Meer Colleges en gasten waren onder andere:

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!