Taal Doet Meer College

Twee keer per jaar organiseert Taal Doet Meer voor alle vrijwilligers en relaties een college, met lezingen over aansprekende onderwerpen. We proberen daarvoor steeds een interessante spreker te strikken. Het is ook dé gelegenheid om te netwerken, want een informeel gedeelte met een hapje en een drankje wordt ook altijd ingebouwd.

Van nieuwsgierigheid ga je praten

Op donderdag 28 januari 2021 ben je van harte welkom om deel te nemen aan het Taal Doet Meer College. Schrijver en NT2-docet Saïd el Haji verzorgt het College. Hij ervaart hoe je door het geven van taalles op een verfrissende manier naar je eigen cultuur kunt kijken. Taalles vergroot je wereld. Dat geldt voor de cursist én voor de lesgever. Draagt taalvaardigheid daardoor bij aan respect en verdraagzaamheid in de samenleving? Vanuit de mooie Boothstraat-kerk in Utrecht gaan we hierover in gesprek met onze deelnemers, vrijwilligers en relaties. Wil je meer weten, kijk dan hier. Via deze link kan je je ook inschrijven voor deelname aan het college.

Vorige edities

Op 8 oktober 2020 vond weer een uniek Taal Doet Meer College plaats, in samenwerking met de Bibliotheek Utrecht. Onderwerp van dit college was ‘In gesprek over meertaligheid’. Bekijk hier een impressie.

Eerdere Taal Doet Meer Colleges en gasten waren onder andere:

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!