De Stichting Vrienden van Taal Doet Meer

De Stichting Vrienden van Taal Doet Meer helpt Taal Doet Meer haar doelstellingen te realiseren met financiële bijdragen. Hiervoor werft zij Vrienden die structureel of donateurs die eenmalig willen doneren. Hoe meer Vrienden van Taal Doet Meer, des te meer anderstalige Utrechters kunnen meedoen in de samenleving.

Word jij onze nieuwe Vriend?

Als Vriend maak je het onder andere mogelijk dat…

  • Utrechtse ouders hulp krijgen bij hun eigen (taal)vaardigheden en de taalontwikkeling van hun kind.
  • Jongeren tussen 16 en 25 jaar worden begeleid bij Nederlandse taal in combinatie met de stap naar opleiding, stage of werk. Dit doen de vrijwilligers van Taal & Toekomst.
  • Cursisten informatie krijgen over onderwerpen rond gezondheid, welzijn en zorg, zodat zij hun eigen bewuste keuzes leren maken. De vrijwilligers van Taal & Gezondheid helpen hen daarbij.

Speciale Vriend

Voor veel mensen is het een mooie gedachte dat zij ook na hun eigen leven een verschil kunnen blijven maken voor de wereld die zij achterlaten. Het is daarom mogelijk om een deel van je nalatenschap aan Stichting Vrienden van Taal Doet Meer te schenken. Je kunt vastleggen dat de Vrienden van Taal Doet Meer een bepaald percentage van de erfenis ontvangen. Je kunt er ook voor kiezen om in een legaat vast te leggen dat de Vrienden van Taal Doet Meer een vast bedrag ontvangen. Het is mogelijk om een specifieke doelgroep of een bepaald project te steunen. Je schenking is vrij van erfbelasting. Wij helpen je graag jouw wensen en mogelijkheden te verkennen over wat later in jouw naam kan worden voortgezet.

Vrienden willen iets voor elkaar betekenen. Als jij onze Vriend wordt, mag je gratis deelnemen aan de Taal Doet Meer Colleges en houden wij je op de hoogte via de nieuwsbrief en het jaarverslag. Word jij onze nieuwe Vriend?

 

Bestuur

Mieke van Rooijen
voorzitter

Ellie Streppel
penningmeester

Ard Zwijnenburg
secretaris

Marloes Metaal
adviseur

Contactgegevens

Stichting Vrienden van Taal Doet Meer
De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht

T 030 – 294 75 94
E vrienden@taaldoetmeer.nl

NL09TRIO0781338271

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!