De Stichting Vrienden van Taal Doet Meer

De Stichting Vrienden van Taal Doet Meer helpt Taal Doet Meer haar doelstellingen te realiseren met financiële bijdragen. Hiervoor werft zij Vrienden die structureel of donateurs die eenmalig willen doneren. Hoe meer Vrienden van Taal Doet Meer, des te meer anderstalige Utrechters kunnen meedoen in de samenleving.

Word jij onze nieuwe Vriend?

Als Vriend maak je het onder andere mogelijk dat…

  • Utrechtse ouders hulp krijgen bij hun eigen (taal)vaardigheden en de taalontwikkeling van hun kind.
  • Jongeren tussen 16 en 25 jaar worden begeleid bij Nederlandse taal in combinatie met de stap naar opleiding, stage of werk. Dit doen de vrijwilligers van Taal & Toekomst.
  • Cursisten informatie krijgen over onderwerpen rond gezondheid, welzijn en zorg, zodat zij hun eigen bewuste keuzes leren maken. De vrijwilligers van Taal & Gezondheid helpen hen daarbij.

Vrienden willen iets voor elkaar betekenen. Als jij onze Vriend wordt, mag je gratis deelnemen aan de Taal Doet Meer Colleges en houden wij je op de hoogte via de nieuwsbrief en het jaarverslag. Word jij onze nieuwe Vriend? Je kunt zelf Vriend worden, of Zakelijke Vriend vanuit je onderneming.

ANBI

Stichting Vrienden van Taal Doet Meer staat bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI. Je gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Op de website van de Belastingdienst staan de voorwaarden. In het standaardformulier publicatieplicht tref je onder andere een verslag aan van de uitgeoefende activiteiten en de financiële verantwoording.

 

Bestuur

Joris Beeker
voorzitter

Frank Sjoukes 
penningmeester

Ard Zwijnenburg
secretaris

Marloes Metaal
algemeen bestuurslid

Contactgegevens

Stichting Vrienden van Taal Doet Meer
De Alchemist
Koningin Wilhelminalaan 8
3527 LD Utrecht

T 030 – 294 75 94
E vrienden@taaldoetmeer.nl

NL09TRIO0781338271

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!