Taal Doet Meer
Bedank(t)je

Ontelbare identiteiten

Hoe vind je je identiteit in een nieuwe, veranderende wereld? Sinan Cankaya schreef een bestseller over zijn worsteling met identiteit en cultuur als kind van Turkse migranten. Tijdens het Taal Doet Meer Bedank(t)je geeft hij een lezing over ‘Mijn ontelbare identiteiten’. Een gratis avondje uit om jou te bedanken voor je bijdrage aan Taal Doet Meer. Of je nu fan bent van Sinans werk of gewoon nieuwsgierig bent naar de thema’s die hij aansnijdt, wees erbij!

Aanmelden

Praktische info

Sinan Cankaya

Sinan Çankaya is cultureel antropoloog en schrijver. In ‘Mijn ontelbare identiteiten’ constateert hij dat iedereen, inclusief hijzelf, geneigd is om
mensen in hokjes te stoppen zich te gedragen naar het vooringenomen beeld dat anderen je van je hebben. Hij houdt een genuanceerd pleidooi om de veelzijdigheid binnen onszelf en de diversiteit in de samenleving te omarmen.

Middenin de stad

Waar komt een gevierd schrijver beter tot zijn recht dan op een plek vol taal en literatuur: de imposante bibliotheek aan de Neude? Hier vind je een comfortabel ingerichte theaterzaal, het perfecte decor voor een intieme lezing. Na afloop praten we na met een drankje en hapje bij het sfeervolle NODA – mét spectaculair uitzicht over de Oude Gracht.

Ruimte voor introducés

Wanneer er voldoende plaats is, willen we jullie graag de kans geven om kosteloos een introducé mee te nemen. Ken jij iemand die je graag eens laat kennismaken met Taal Doet Meer? Geef je +1 op tijdens het aanmelden en wij proberen een plekje vrij te houden. Vol = vol!

Meld je aan

Ben je erbij? Geef je voor 13 mei op via het online aanmeldformulier. De avond is gratis voor vrijwilligers en donateurs van Taal Doet Meer (en hun introducé).

Programma 22 mei 2024

18:30 uur Inloop
19:00 uur Start lezing
20:00 uur Vragen & afronding
20:15 uur Napraten met drankje/hapje

Meer informatie?

Andrea Catshoek
06-185 367 86
info @taaldoetmeer.nl