Taal Doet Meer
Header webinar interculturele competenties
Workshop

Webinar Interculturele Competenties

Nieuwkomers die de Nederlandse taal leren hebben hun eigen culturele achtergrond en communicatiestijl; die heb jijzelf trouwens ook. Wil je uitleg over waarom er culturele misverstanden kunnen ontstaan en hoe je hiermee het beste kunt omgaan? Volg dan deze webinar.

Praktische info

Tijdens de webinar

In de webinar krijg je informatie en opdrachten rondom cultuur en interculturele communicatie die handig is voor tijdens je taalcoaching. Hierdoor word je je meer bewust van interculturele competenties, culturele verschillen en de invloed daarvan op je oefenpraktijk.
De webinar is bedoeld voor taalvrijwilligers die meer willen weten over interculturele competenties, hoe je waardevolle en waardevrije gesprekken kunt voeren en hiervoor handvatten willen krijgen. Je reflecteert daarbij ook op je eigen aanpak.

Na de webinar

Na deze webinar weet jij wat interculturele competenties zijn. Ook weet je hoe je jouw interculturele competenties en die van jouw maatje(s) kunt versterken.

Voorbereiding

• Leg pen en papier klaar.
• Neem de e-learning “Basisinfo voor taalvrijwilligers” door.

Aanmelden

Vrijwilligers van Taal Doet Meer kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar taalconsulent@taaldoetmeer.nl. Dan ontvang je van ons de inloggegevens van de organisator Het Begint met Taal.

Meer informatie?

Karlien van den Brink
06-181 018 26
taalconsulent @taaldoetmeer.nl