Doneer aan Taal Doet Meer

Wil je doneren? Graag! Je kunt eenmalig doneren of vriend worden van Taal Doet Meer. Jouw donatie zorgt ervoor dat nieuwe Utrechters zich gaan thuis voelen in onze stad. Deze nieuwe, anderstalige Utrechters kunnen namelijk bij ons terecht voor diverse taal- en ontmoetingsactiviteiten. Zo helpen wij ze bij het leren van de Nederlandse taal, het contact met andere Utrechters en het zetten van de eerste stappen richting de arbeidsmarkt.

Eenmalig doneren

Je kunt eenmalig via een iDeal-betaling een zelfgekozen bedrag doneren. Vul hiervoor het onderstaande formulier in en kies welk bedrag je wilt doneren. Alle bedragen, klein of groot, zijn van harte welkom!

Naam

E-mailadres

Bedrag €*


Word Vriend

Als Vriend van Taal Doet Meer kies je ervoor om ons een jaarlijks met een vast bedrag te steunen. Je kunt ervoor kiezen om Goede Vriend te worden, Vaste Vriend of Speciale Vriend te worden.

Geef jezelf op als Vriend

Wij stellen je gegevens nooit aan derden beschikbaar! Je gegevens worden alleen gebruikt om je in de toekomst over de activiteiten van Taal doet meer te kunnen informeren. Wil je geen informatie van ons ontvangen? Dan kun je dit hieronder aangeven.

ANBI-status

Taal Doet Meer en Stichting Vrienden van Taal Doet Meer staan bij de Belastingdienst geregistreerd als ANBI. Je gift is aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Op de website van de Belastingdienst staan de voorwaarden.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!