Word business partner van Taal Doet Meer

Business partner worden van Taal Doet Meer biedt jouw bedrijf concrete mogelijkheden om het MVO-beleid of Social Return in te vullen. Het is een investering in de Utrechtse samenleving. Je realiseert namelijk lokale impact door nieuwe Utrechters met een taalachterstand praktisch of financieel te steunen – zodat zij volwaardig kunnen meedoen in onze mooie stad. Rabobank Utrecht, a.s.r. verzekeringen, Movares en ICM Opleiding & Training zien al de waarde van een samenwerking met Taal Doet Meer. Interesse? Hieronder lees je wat jouw bedrijf kan betekenen.

Maakt jouw bedrijf de uitvoer van Taal & Toekomst mogelijk?

Dit jaar richten wij ons specifiek op migrantenjongeren die extra steun nodig hebben om een goede start te maken op de arbeidsmarkt. We willen hiertoe twintig nieuwe Taal & Toekomst-trajecten realiseren. Daarom hebben we jouw hulp keihard nodig.

Voor slechts € 1.000 adopteert jouw bedrijf al een traject en verbetert concreet de toekomst van een jonge stadsgenoot! Of steun ons op een van de andere manieren:

  • Middelen

    Stel je bedrijfsruimte beschikbaar voor een training of netwerkavond of verzorg het drukwerk van ons coachingsmateriaal.

  • Munten

    Financier een training voor vrijwilligers of investeer het geld van de jaarlijkse kerstactie.

  • Maatwerk

    Natuurlijk is ook een andere vorm van samenwerking mogelijk. Graag komen we bij je langs om te bespreken welke samenwerking het beste bij jullie bedrijf en de medewerkers past. Bel of e-mail Lineke dan zorgt zij er contact met je wordt opgenomen.

Goed te weten

Taal Doet Meer heeft de ANBI-status. Jouw financiële steun is hierdoor – onder voorwaarden – fiscaal aftrekbaar. Door samenwerking met Taal Doet Meer kan je bedrijf ook voldoen aan Social Return verplichtingen aan de Gemeente Utrecht.

Meer informatie?

Bel/mail Lineke

Lineke Maat
030 – 294 75 94

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!