Taal Doet Meer

Utrechters praten met Utrechters

Utrechters praten met Utrechters

Alle Utrechters, met elkaar in gesprek. Dat is onze droom! Het evenement Utrechters praten met Utrechters is de start van een beweging waarmee wij Utrechters bewust willen maken van de rol die je als burger, buurman, collega of werkgever kunt hebben voor een anderstalige. En laat zien hoe je met weinig inzet veel voor een ander kunt betekenen. Ontmoeting en taal zijn daarin belangrijk.

De zevende editie van Utrechters praten met Utrechters werd op 12 oktober 2022 georganiseerd in samenwerking met Gemeente Utrecht en vond plaats in het Stadskantoor. Er werd gepraat en gegeten met een spectaculair uitzicht over de stad!

Medewerkers van Gemeente Utrecht traden deze avond in ontmoeting met 50 Utrechtse taalleerders. Samen wisselden ze verhalen, expertise en ervaringen uit over wonen, werken en leven in de stad. Want wij geloven dat ontmoetingen tussen mensen met verschillende achtergronden bijdragen aan meer verbondenheid en begrip in de stad. Lees hier een sfeerverslag.

Wil je ook een Utrechters Praten met Utrechters organiseren, heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact op via upmu@taaldoetmeer.nl

Eerdere edities waren in samenwerking met:

Gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht & UMC Utrecht, Stadsschouwburg Utrecht, ICM Opleidingen en Trainingen, Universiteit Utrecht, Movares Foundation en Rabobank.