Taal Doet Meer
Taal Doet meer Bedank(t)je - Sahand
Bedank(t)je

Iraans-Nederlands verteltheater

Al sinds het begin van de mensheid vertellen we elkaar verhalen. Om kennis over te dragen, elkaar te inspireren en grote thema’s tot leven te wekken. Maar er zijn maar weinig mensen die de kunst van het verhalen vertellen zó goed beheersen als Sahand Sahebdivani. Tijdens ons nieuwe Taal Doet Meer Bedank(t)je vertelt hij zijn bijzondere verhaal aan jou. Een theatraal cadeautje om je te bedanken voor je inzet voor Taal Doet Meer!

Aanmelden

Praktische info

Sahand Sahebdivani

Sahand, zoon van een Iraanse revolutionair, is wellicht de bekendste verhalenverteller van Nederland. Op 3-jarige leeftijd vlucht hij samen met zijn ouders naar Amsterdam. Vol overgave zet hij hier inmiddels de Iraanse traditie van muziek en storytelling van zijn ouders voort, onder andere in zijn eigen cultureel centrum Mezrab en op vele nationale en internationale podia en festivals.

Middennin de stad

Sahand brengt de verhalen van zijn vader, over verzet en vlucht, naar een plek vol taal en wereldse literatuur: de imposante bibliotheek aan de Neude. Hier vind je een comfortabel ingerichte theaterzaal, het perfecte decor voor een avond intiem verteltheater. Na afloop praten we na met een drankje en hapje bij het sfeervolle NODA – mét uitzicht over de Oude Gracht.

Ruimte voor introducés

Wanneer er voldoende plaats is, willen we jullie graag de kans geven om kosteloos een introducé mee te nemen. Ken jij iemand die je graag eens laat kennismaken met Taal Doet Meer? Geef je +1 op tijdens het aanmelden en wij proberen een plekje vrij te houden. Vol = vol!

Meld je aan

Ben je erbij? Geef je voor 6 november op via het online aanmeldformulier. De avond is gratis voor vrijwilligers, donateurs en relaties van Taal Doet Meer (en hun introducé).

Programma

18:30 uur Inloop
19:00 uur Start storytelling
20.00 uur Vragen & afronding
20.15 uur Napraten met drinken/hapje

 

Meer informatie?

Andrea Catshoek
06-185 367 86
andrea @taaldoetmeer.nl