Word vrijwilliger bij Taal Doet Meer

Taal Doet Meer werkt met een team van meer dan 1000 vrijwilligers op jaarbasis die zich als (taal)coach of als mentor inzetten. Steeds vaker zijn vrijwilligers ook op andere terreinen actief, denk bijvoorbeeld aan administratieve ondersteuning, communicatieadvies of ICT. Ook voert een groeiende groep vrijwilligers coördinerende activiteiten uit.

Wil jij ook een verschil maken in de Utrechtse samenleving? Besteed dan een paar uur per week aan vrijwilligerswerk. Het is net een hobby, maar dan anders 😉 Bekijk in de film wat Jan, Anka, Erik en Steven te melden hebben over hun vrijwilligerswerk bij Taal Doet Meer.

Is je interesse gewekt? Bekijk dan onze vacatures, er zit vast en zeker iets voor jou bij. En heb je zelf een idee om iets te betekenen voor Taal Doet Meer en staat dit niet tussen de vacatures? Neem dan contact met ons op via info@taaldoetmeer.nl of telefonisch via telefoonnummer 030 – 294 75 94.

Je kunt je ook direct inschrijven via onderstaand formulier.

Hier zijn ook andere mogelijke opties te vinden om iets voor Taal Doet Meer te betekenen.

Contactformulier vrijwilliger

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Laat jij een nieuwe Utrechter zich ook thuisvoelen? Kom in actie of doneer!